1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Welkom bij Hotel Piet Hein

Wij heten u van harte welkom in het luxe boutique Hotel Piet Hein. Onze kamers zijn onlangs, als eerste hotel van Amsterdam, volledig aangekleed door Rivièra Maison. De ontwerpers van dit luxe lifestylemerk creëerden voor u een oase van rust en elegantie.

Midden in het levendige centrum heeft u gevoel dat u thuis bent in een van de chique lofts waar Amsterdam zo bekend om staat. De rijke stoffen, warme kleuren en stoere meubelen van Rivièra Maison weerspiegelen de gastvrijheid van Hotel Piet Hein. Waar komt deze stijl beter tot zijn recht dan in deze statige stadsvilla in hartje Amsterdam?

De hartelijke service, het stijlvolle decor en de A-locatie zijn voor gasten vanuit de hele wereld redenen om voor Hotel Piet Hein te kiezen. ‘Oud Zuid’ is de chicste wijk van Amsterdam en biedt het beste op het gebied van cultuur, winkels en gastronomie. Wie het bruisende leven van Amsterdam op een comfortabele manier wenst te ontdekken zal zich direct thuis voelen bij Hotel Piet Hein. Gastvrijheid is voor ons een kwestie van aandacht hebben voor persoonlijke details, want u bent onze gast.

Kamers
Faciliteiten

Modern Boutique Hotel in Amsterdam

Hotel Piet Hein biedt verschillende soorten Rivièra Maison kamers met exclusief handgemaakt bed, van een Junior Suite met uitzicht op het Vondelpark en een Premium tweepersoonskamer tot een comfortabele eenpersoonskamer. Alle 83 kamers hebben één ding gemeen, namelijk het rustiek moderne interieur van Rivièra Maison en de speciaal voor het Hotel Piet Hein handgemaakte bedden van de beste kwaliteit. Laat u wekken door de vogeltjes uit het aangrenzende Vondelpark en geniet van het luxe ontbijt dat bekend staat als één van de beste in Amsterdam. De gastvrouwen- en heren van Hotel Piet Hein kennen Amsterdam op hum duimpje en kunnen u dan ook precies vertellen wat er te doen is in de stad.

In een notendop: Hotel Piet Hein, gelegen aan het Vondelpark, biedt u de meest centrale locatie van rust en comfort midden in het levendige Amsterdam. Wij zorgen ervoor dat u zich thuis voelt in Amsterdam en bieden u een onvergetelijk verblijf.

With compliments, Hotel Piet Hein Amsterdam

Foto's
Ontbijt