Beste prijsgarantie!
image

Op de officiële website van Hotel Piet Hein boekt u altijd de beste prijzen!

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Uitchecken om 12:00 ipv 11:00
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Welkom bij Hotel Piet Hein

Hotel Piet Hein is een luxe boutique hotel gelegen in het levendige centrum van Amsterdam. Gevestigd in een statige stadsvilla aan de rand van het Vondelpark en om de hoek van de PC Hoofstraat. Hotel Piet Hein bevindt zich werkelijk in het mooiste gedeelte van de stad Amsterdam. Dit is de buurt waar mode, cultuur, uitgaan en business samenkomen.

De hartelijke service, het stijlvolle decor en de A locatie zijn voor gasten vanuit de hele wereld redenen om voor Hotel Piet Hein te kiezen. ‘Oud Zuid’ is de chicste wijk van Amsterdam en biedt het beste op het gebied van cultuur, winkels en gastronomie. Wie het bruisende leven van Amsterdam op een comfortabele manier wilt ontdekken zal zich direct thuis voelen bij Hotel Piet Hein. Gastvrijheid is voor ons een kwestie van aandacht hebben voor persoonlijke details, want u bent onze gast.

Kamers
Faciliteiten

Modern Boutique Hotel in Amsterdam

Hotel Piet Hein biedt verschillende soorten kamers, van een junior suite met uitzicht op het Vondelpark en een Premium tweepersoonskamer tot een comfortabele eenpersoonskamer. Alle 81 kamers hebben één ding gemeen, namelijk het rustiek moderne interieur en de speciaal voor het Hotel Piet Hein ontwikkelde bedden van de beste kwaliteit. Laat u wekken door de vogeltjes in het aangrenzende Vondelpark en geniet van het luxe ontbijt dat bekend staat als één van de beste in Amsterdam. De gastvrouwen- en heren van Hotel Piet Hein kennen Amsterdam op hum duimpje en kunnen u precies vertellen wat er te doen is in de stad.

In een notendop: Hotel Piet Hein biedt u de meest centrale locatie in een oase van rust en comfort midden in het levendige Amsterdam. Wij zorgen ervoor dat u zich thuis voelt in Amsterdam en bieden u een onvergetelijk verblijf.

With compliments,
Hotel Piet Hein Amsterdam

Foto's
Restaurant