Boek direct
  • Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Welkom bij Hotel Piet Hein

Hotel Piet Hein is een luxe boutique hotel gelegen in het levendige centrum van Amsterdam. Gevestigd in een statige stadsvilla aan de rand van het Vondelpark en om de hoek van de PC Hoofstraat. Het hotel bevindt zich werkelijk in het mooiste gedeelte van de stad Amsterdam. Dit is de buurt waar mode, cultuur, uitgaan en business samenkomen.

De hartelijke service, het stijlvolle decor en de A locatie zijn voor gasten vanuit de hele wereld redenen om voor het Hotel Piet Hein te kiezen. ‘Oud Zuid’ is de chicste wijk van Amsterdam en biedt het beste op het gebied van cultuur, winkels en gastronomie. Wie het bruisende van Amsterdam op een comfortabele manier wil ontdekken zal zich direct thuis voelen bij Hotel Piet Hein. Gastvrijheid is voor ons een kwestie van aandacht hebben voor persoonlijke details, want u bent de gast.

Hotel Piet Hein biedt verschillende soorten kamers, van een junior suite met uitzicht op het Vondelpark en een Premium tweepersoonskamer tot een comfortabele eenpersoonskamer. Alle 81 kamers hebben één ding gemeen, namelijk het rustiek moderne interieur en de speciaal voor het Hotel Piet Hein ontwikkelde bedden van de beste kwaliteit. Laat u wekken door de vogeltjes in het aangrenzende Vondelpark en geniet van het luxe ontbijt dat bekend staat als één van de beste in Amsterdam. De gastvrouwen- en heren van het Hotel Piet Hein kennen Amsterdam op hum duimpje en kunnen u precies vertellen wat er te doen is in de stad.

Wie van winkelen houdt kan zijn hart ophalen in de beroemde PC Hoofstraat waar alle internationale luxe merken vertegenwoordigd zijn, van Armani en Burberry tot Tesla Motors en Zadig & Voltare.

De kleinere, maar even zo trendy, boetiekjes bevinden zich in De Negen Straatjes, een populaire straat bij fashion bloggers en trendsetters.  De culturele hotspots zoals Het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en Het Concertgebouw liggen op slechts enkele minuten lopen van het hotel.

Voor een heerlijk lunch of diner hoeft u niet lang te zoeken. Om de hoek van het hotel zitten de Seafood bar en The Uptown Meatclub. Trendy restaurants met de beste kwaliteit producten, de leukste mensen en een levendige sfeer.

Hotel Piet Hein biedt u de meest centrale oase van rust en comfort midden in het levendige Amsterdam. Wij zorgen ervoor dat u zich thuis voelt in Amsterdam.

With compliments,
Hotel Piet Hein Amsterdam

Kamers
Faciliteiten
Aanbiedingen
Foto's